Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudom jelenteni az instagr...

Felhasznalo vagyok kérdése:

Nem tudom jelenteni az instagram fiókot? Ötletek?

Figyelt kérdés
Egy fiókot szeretnék jelenteni, 13 év alatti, erre hivatkoznék, de kér egy kérdőívet, majd azt írja, nem található a fiók.... valaki tudja hogy van ez?
2021. febr. 8. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:
11%
Amióta a Stasi és AVH haverok kihaltak nem tudom hogy kell névtelen feljelentéseket írni..
2021. febr. 8. 13:04
 2/3 anonim ***** válasza:

#1: Tudod, az a baj, hogy a szabályok többségét nem véletlenül hozták. Mondjuk amikor egy 10 éves kiposztolja, ahogy rázza a pucér fenekét, meg "eljátssza, hogy ő rúdtáncos", az egyrészt törvényileg problémás, másrészt meg neki sem tesz jót, ha minden második pedofil rá csorgatja a nyálát, és mellesleg a fél iskolának le lesz mentve a videógyűjteményébe a kiscsaj. Lehet itt ávéházni, meg egyéb baromságokról fröcsögni, de nem véletlen az, hogy egy jogilag cselekvőképtelen személy nem tölthet fel magáról képet és videót.

Az érved egyébként is sántít. Tehát ha valaki nem akarja mondjuk akár a saját épségét is kockáztatni azért, hogy betartasson egy szabályt, akkor az már fú, de rossz, meg elítélendő? Na, ez a legjobb hozzáállás a maffiaállam, meg az anarchia felé.

De persze, szerinted gondolom minden pedofilt, gyilkost, rablót hagyjunk nyugodtan tevékenykedni, mert hát milyen az, hogy valakit csak úgy feljelentünk...

2021. febr. 8. 15:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdező: az a baj, hogy rémesen rosszul van megcsinálva az Instagram ezen alrendszere. Nyugi, a legvégén még neked kéne igazolni a fiók tulajdonosának a személyazonosságát, mert máskülönben nem fogadják el, hogy 13 alatti. Nevetséges? Igen, az.
2021. febr. 8. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!