Az Alza oldal mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni Nintendo Switch Lite-ot de csak azon az oldalon találtam eddig amihez van játék is. Sok negatív véleményt olvastam róla ezért is szeretnék innen is véleményeket kérni, hátha van itt olyan aki rendelt már onnan. Sokan írták, hogy nem érkezett meg időben vagy egyáltalán nem is érkezett meg a csomag ezért is félek kicsit rendelni onnan. Pedig sok dolog van ott amit máshol nem szoktam látni. Rendeltetek már innen valamit esetleg? Elégedettek vagytok az oldallal? Voltak kellemetlenségek?2021. febr. 7. 20:32
1/10 anonim válasza:
"Sokan írták, hogy nem érkezett meg időben "
Az Alza az valami cseh cég, járvány idején ha nem jön pontosan a cucc...
" egyáltalán nem is érkezett meg a csomag"
Ezt azért furcsállom. Az Alza magyar oldala az egyik legnagyobb magyar webshop. Nyugodtan rendelhetsz.
2/10 anonim válasza:
A switch lite-ra (még) nem lehet cfw-t rakni, szóval a helyedben nem fanyalodnék rá
3/10 A kérdező kommentje:
2.nekem tökéletesen megfelel a lite verzió....
2021. febr. 7. 20:50
4/10 Krisipoke válasza:
Teljesen jó az Alza. Egy párszor vettem már onnan dolgokat, abszolút semmi kifogásom nem volt semmivel.
5/10 A kérdező kommentje:
4.köszii:)
2021. febr. 7. 22:29
6/10 anonim válasza:
NEkem mindig gyosran ideért minden az Alzáról (maximum 3 munkanap)
7/10 A kérdező kommentje:
6.szuper.
:D
amúgy itt van házhoz szállítás utánvétes?
még nem néztem utána
2021. febr. 7. 23:32
8/10 anonim válasza:
Igen, van utánvét, de annak 490 Ft-os felára van (Annyival több a szállítás)
9/10 A kérdező kommentje:
8.remek.köszii:D
csak lusta voltam most utánanézni :)..
2021. febr. 7. 23:49
10/10 anonim válasza:
Kb 10 éve ismerem az alzát és majdnem ennyi idő alatt vásárolok innen, nekem eddig bajom nem volt velük. Egyetlen dolog, hogy nem épp a legolcsóbb árért mennek a termékek és a póstaköltség is fix, hiába veszel nagy összegbe. De amikor tönkre ment valamim, gyorsan intézték és visszakaptam a pénzt. A rendelés is állandóan időbe megjött. Amúgy igen, cseh cég, itt szlovákiában ez a legnagyobb webshop elektronikára és magyarországon is nagyon elvan terjedve, viszont azt nemtudom, hogy a legnagyobb-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!