Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van valamilyen Chrome bővítmén...

Van valamilyen Chrome bővítmény a Google minden inkognitós keresésnél megjelenített miniszerződése ellen, amivel mindig egyet kell érteni?

Figyelt kérdés

Én elég gyakran használom az inkognitó módot (nem csak felnőtt tartalmak keresésére) és elég idegesítő, hogy minden alkalommal beadja azt a miniszerződést.

Az a legrosszabb, hogy nem lehet elfogadni egy enter lenyomásával, és néha másodperceket kell rá várni, hogy betöltsön.

YouTube-on kettő ilyet is bead, és ott se működik enterrel.

Próbáltam már bővítményt keresni ez ellen, de nem találtam. Valaki tud ilyen bővítményről?

2021. febr. 7. 20:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Valamilyen reklámblokkolóval - alkalmasint uBlock Originnel ( [link] ) - megfoghatod, csak be kell tanítani - bővebben erről:

[link]

Egyébként ha annyira félted az irhádat, a "hallgatózó" Google Chrome helyett használj Mozilla Firefoxot (abban is van az Inkognitómódhoz hasonló Privát ablak), Google Search helyett Searx-et (metakereső - ami több keresőmotrot használ - és ügyel az adatvédelemre, ráadásul több oldalon elérhető: [link] ).

2021. febr. 7. 21:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Youtube helyett meg ott van esetleg a Freetube:

[link]

2021. febr. 7. 21:04
 13/19 A kérdező kommentje:

#7, Minden alkalommal 3-4 másodperc elfogadni a szerződést. Ha naponta 10 szer szeretnék rákeresni valamire, amit nem akarok az előzményeim és a személyre szabott reklámok közt látni, akkor évente legalább 10957,5 másodpercet veszítek, ami egyenlő 3,04375 órával

#9 Köszönöm az együttérzésedet.

#10, Nem böngészőtől, hanem keresőmotortól függ. Nem a Chrome adja be azt a szerződést, hanem a Google.

#11, köszönöm a tippet, majd kipróbálom. Amúgy nem féltem az irhámat, csak idegesít a Google szerződése.

#12 Majd ha minden YouTube-os videó fenn lesz Freetube-on. Ez olyan mintha azt mondanád: ha idegesít a sok reklám a TV-ben, akkor nézd a falat.

2021. febr. 7. 21:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#13: A Freetube a Youtube tartalmait használja fel.
2021. febr. 7. 21:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Bocs #12. Rákattintottam a linkre és rájöttem, hogy tényleg minden YuoTube videó fenn van rajta, csak a felület más. Azt hittem egy olyan oldalt ajánlassz mint az Indavideó vagy a Videa.
2021. febr. 7. 21:15
 16/19 A kérdező kommentje:

#11, Örökké hálás leszek neked. Sikerült megoldani a problémát a reddites linked alapján. Leírom a lépéseket, hogy a rossz angolosok is beléphessenek az inkognitós menyországba.

1. uBlock hosszáadása a Chrome-hoz (vagy Firefoxhoz).

[link]

Firefox link: [link]

2. chrome://extensions

A linkre kattintás után megkeresed az uBlock bővítményt és rákattintassz a részletekre. Ott bekapcsolod az "Engedélyezés inkognitó módban"-t.

3. A Chrome jobb felső sarkában rákattintassz a kis puzzle-ikonra és ott rákattintassz az uBlockra. Az uBlock irányítópaneljén rányomsz a fogaskerekekre az alsó sorban.

4. Megnyílt egy weboldal. A felső vonalon kiválasztod a "Saját szűrők" menüpontot

5. Bemásolod a következő szöveget:

www.google.com##div[jsname][jsaction^="dg_close"]

www.google.com##html:style(overflow: visible !important;)

www.google.com###lb

www.google.se##div[jsname][jsaction^="dg_close"]

www.google.se##html:style(overflow: visible !important;)

www.google.se##lb

www.youtube.com##div[jsname][jsaction^="dg_close"]

www.youtube.com##html:style(overflow: visible !important;)

www.youtube.com###lb

www.google.hu##div[jsname][jsaction^="dg_close"]

www.google.hu##html:style(overflow: visible !important;)

www.google.hu###lb

--------------------------------------------------------------------

(A reddites oldalon csak a google.com-os és a google.se-s része volt fenn, a YouTube-ot és a Google Térképeket én adtam hozzá, hogy ott is működjön. Meglepő, de a Térképek a "google.hu/maps" címen van, nem a "maps.google.com"-on.)

2021. febr. 7. 22:15
 17/19 A kérdező kommentje:
6. lépés: A szöveg bemásolása után rákattintassz a "Módosítások alkalmazása" gombra.
2021. febr. 7. 22:18
 18/19 A kérdező kommentje:
Kiderült, YouTube-os és a Google Térképes része nem működik, de így is jobb, mint a semmi. Én mindent megpróbáltam.
2021. febr. 7. 22:42
 19/19 A kérdező kommentje:

Most sikerült a YouTube és a Google Maps. Két számítógép Chrome-jában is teszteltem, működnie kell. A Google Fordítót is meg akartam csinálni, de az nem sikerült.

Itt a másolandó szöveg (Nem a kiegészítése, hanem a helyettesítése az előző szövegnek. A felkiáltójellel kezdődő sorok feleslegesek, de azért bennehagytam őket.):

! 2021-02-07 [link]

www.google.com###_X00gYMb5NuegrgTJtaGoCw44

www.google.com###_pU0gYKnxH7qHwPAPj7mKiAE20

! 2021-02-07 [link]

www.google.se##.fp-nh.gTMtLb

www.google.com##div[jsname][jsaction^="dg_close"]

www.google.com##html:style(overflow: visible !important;)

www.google.com###lb

www.google.se##div[jsname][jsaction^="dg_close"]

www.google.se##html:style(overflow: visible !important;)

www.google.se##lb

www.google.hu##div[jsname][jsaction^="dg_close"]

www.google.hu##html:style(overflow: visible !important;)

www.google.hu###lb

www.youtube.com##.opened

www.youtube.com###dialog.yt-upsell-dialog-renderer.style-scope

www.youtube.com###dialog.ytd-consent-bump-lightbox.style-scope

www.youtube.com###consent-bump.ytd-app.style-scope

www.youtube.com###iframe.ytd-consent-bump-lightbox.style-scope

www.youtube.com##div[jsname][jsaction^="dg_close"]

www.youtube.com##html:style(overflow: visible !important;)

www.youtube.com###lb

www.youtube.com##.no-transition.yt-upsell-dialog-renderer.style-scope

www.google.hu##.widget-consent-fullscreen.widget-consent

2021. febr. 7. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!