Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A youtube-tól lehet-e kérni...

A youtube-tól lehet-e kérni zenéket?

Figyelt kérdés

Tudjátok,van egy csomó olyan videó is már a youtube-on aminek a leírásának az alján az van írva hogy "Auto-generated by YouTube.". Ezek általában nincsenek túlcsicsázva,kép gyanánt egy sima lemez borító van mellékelve hozzá amelyiken annak idején megjelent és kész.De hát végül is mint zenék,ha tényleg csak hallgatni akarod őket annak így is pont megfelelnek.

Szóval tudjátok,de azért tuti ami biztos íme egy konkrét példa is rá hogy milyen típusú videókra gondolok: [link]

Kicsit utána is olvastam a dolognak,és a lényeg hogy ezeket tényleg a youtube maga tölti fel valami algoritmus segítségével,amelynek lényege hogy nyilván első sorban olyan videókat,albumokat ill. egyéb más lejátszási listákat hoz létre amelyekre ill. azok előadóira nagyobb érdeklődés van.

Na most,a kérdésem konkrétan az lenne hogy oké,elvileg tehát automatizált a rendszer,tehát elvileg,ez gondolom nem egy konkrét kívánság műsor.De mégis,tud valaki esetleg egy olyan oldalról,akár magán a youtube-on vagy máshol,ahova ha beírom hogy én még milyen dalokat ill. albumokat szeretnék látni a youtube-on akkor azt fel is tölti nekem,vagy legalább mondjuk valami féle várólistára tenné?

2021. febr. 7. 20:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen....
2021. febr. 7. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!