Megszüntettem a gmail-es fiókomat, de most visszaállítanám. Megkapom azokat a leveleket így később, amiket akkor kaptam, amikor nem volt "élő" az e-mail címem és addig küldtek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 01:09
2/5 anonim válasza:
Majd akkor tedd fel a kérdést, ha sikerült "visszaállitani" a fiókodat.
Mert alapvetően nem kehet visszaállitani, hanem újra kell regisztrálnod (és mint uj fiók, értelemszerűen nem kapod meg egy másik fiókba érkezett leveleket, még akkor sem, ha a tiéd volt)
Ha a fiókot csak nem használtad egy darabig, akkor lépj be, és ott lesz minden.
3/5 anonim válasza:
Pláne hogy ugyanazt a gmail fiókot (gmail.com-ról beszélek, tehát a Google-höz tartozó fiókról) nem lehet újra beregisztrálni. Tehát ha törölted az kuka, senki más (vagy te) nem fogja tudni újra megszerezni.
Persze gmail.hu meg ilyesmi egyéb szolgáltatóknál lehet hogy meg lehet ezt tenni.
4/5 A kérdező kommentje:
Vissza tudtam "élesíteni", csak jelszó kellett, nem kaptam új levelet.
2021. febr. 7. 11:25
5/5 anonim válasza:
Ebben az esetben nem "megszuntetted", hanem nem hasznaltad egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!