Megvagytok elégedve a Vodafone 4G mobilnettel?
Figyelt kérdés
Egy éve használom, egy év van hátra a hűségidőből. Kezdetben a legelején 40 és 50 megával tudtam letölteni, mára sokszor már a 0.5 megát sem éri el. Reklamáltam az ügyfélszolgálatnál és azt a választ kaptam, hogy cseréltessem ki a SIM kártyát, ami már azért sem jó ötlet, hogy hátha összeszedem a Covidot az utazgatás által is. Korábban Telenoros voltam, ott is az elején volt jó gyors a mobilnet, a végére már le is lökte gyakran a hálózatról a routert. Akkor szintén bementem SIM cserére nagy nehezen, hát ugyanolyan szar lett, mint előtte...2021. febr. 4. 07:50
2/2 anonim válasza:
Előző vagyok! 10 megás fos LTE telekomnál a legnagyobb csomagra váltottam Budapesten élek 5g-s a készülékem aktívan 5g-t használok megüti a 800 megát is néha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!