Amikor azt mondják hogy az internet korlátlan lehetőségek tárháza mire kell gondolni én jó magam nem tudom a neten feltalálni magam rajta?
"Kedves" privátban huszárkodó tag!
Ha a lelkednek jobb lesz attól, hogy dicsekedj a "netről nem facebookról" (szó szerint idéztem) felszedett állítólagos nőiddel, akkor egészségedre!
De basszus, kérlek, használd azokat a vesszőket, amiket általános másodikban tanultál! Úgy írsz, mint egy középsúlyos értelmi fogyatékos.
"Kedves" privátban huszárkodó tag, ismét!
Kedves tőled, hogy törődsz velem, és érdeklődsz a szexualitásom felől, de sajnos el kell, hogy keserítselek: állításoddal ellentétben nem vagyok meleg. Ha te az vagy, semmi probléma, maximálisan elfogadó ember vagyok, de nálam ilyennel kérlek, ne próbálkozz.
#14: Az, hogy egy kedves, és mérhetetlenül intelligens tagtárs rájött, hogy lehet privát üzenetet írni, és próbál kétszavas mondatokat alkotni a "homoszexuális" szó vulgárisabb formáiból.
De nem igazán sikerül neki. :(
Tényleg van ott minden.
Sok okosság sok hülyeség.
Tudsz Filmet sorozatot nézni.
Tudsz eladni venni hordetni dolgokat.
Tudsz letölteni egy halom jó programot amivel később még talán dolgozni is lehet.
Tudsz kapcsolatokat fölvenni.
Meg még az Isten se tudja miket. Van egy ismerősöm az például tőzsdézik, meg meterologiai kisállomása van online tölti fel az aktuális adatokat az állomás a netre az Időkép. hu ra vagy hova..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!