Két Google fiók összekapcsolása?
Van nekem egy régóta használatos Google fiókom. Ennek az email címét adtam meg eddig gyakorlatilag mindenhol. Egyre jobban érzem hogy túlzottan bonyolult ezen email cím amit használok, legalábbis ha csak szóba kell diktálnom akkor maga a halál. Mivel minden fontos adatom ezen van, többek között több kétfaktoros hitelesítő, rettentő sok kép, Drive előfizetés, sok megvásárolt alkalmazás, ezért nem szeretnék ehelyett egy újat csinálni és mától csak azt használni.
Szóval az elképzelésem a következő:
Megoldható az hogy csinálok egy egyszerűbb email címmel megáldott Google fiókot és ezt akár teljes egészében, akár csak a Gmail részét, összeolvasszam/szinkronizáljam a mindennap használt Google fiókommal? Azaz, pl kapok levelet "Jani-tól" (csak példa név :D), az egyszeru@gmail.com-ra de én megkapom a nemegyszeru321@gmail.com-ra is, mint ha oda küldte volna?
Előre köszi :)
Ha CSAK e-mailhez kellene új e-mail-cím, lehet, hogy egyszerűbb lenne egy új fiókot csinálni.
De itt van ez: [link]
Igen gyakrolatilag csak emailhez kéne, azt gondoltam hogy új fiók, már kész is csak ezt szeretném szinkronba hozni a régivel :)
A linket megpróbálom
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!