Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Netflixet megéri megvenni?

Netflixet megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Vannak rá jó tartalmak?

2021. febr. 1. 05:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
Olvasgasson a faxom 2021-ben.
2021. febr. 1. 09:13
 12/18 belapus ***** válasza:
100%

2 500 és 4 000 forint között van egy hónapra, plusz van egy 30 napos ingyenes időszak.

Szerintem 1 hónap is elég lehet ( ha nem, akkor 2 500-ért két hónap már biztosan ), hogy kipróbáld.

Nem ismerjük az ízlésedet, nem tudjuk, neked mi a jó tartalom.

Amit tudok: most néztem meg a Végzet: A Winx Saga-t, és nekem csak egy gyenge kettesre jött ki.Gagyi.

A Barbárok viszont jó volt.Ötös alja.

2021. febr. 1. 09:23
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Megéri. Elég sok jó sorozat van fent. Rengeteg tartalom. Egyszerre többen használhatjátok, tehát ismerősökkel közösen is lehet fizetni és így olcsóbb.
2021. febr. 1. 10:30
 14/18 anonim válasza:
47%

Én imádom a Netflixet, kb 1 éve használom. Ízlések és pofonok egyébként.

Rengeteg sorozatot és filmet végignéztem már rajta(most épp a Blacklist-et nézem).

Szóval ja sztem megéri.

1 hónapig volt Hbo go-m, nem volt rossz, én az Alaszka nyomában-t néztem rajta(mivel olvastam a könyvet).

A mesék a hbo gon nagyon jók tetszettek.

Btw át lehet állítani a nyelvet XDD ha úgy akarnám spanyol netflixet is bebírnék állítani, csak be kell állítani a Netflix oldalán a nyelvet és kész.

Ezt azért tudom, mert eddig angolul volt, aztán rájöttem, hogy át lehet állítani magyarra:D

Nekem tetszik a Netflix, angol tudásom is kicsit jobb lett:D

2021. febr. 1. 11:28
 15/18 anonim ***** válasza:
HBO-n kevesebb a tartalom és zavar, hogy nincsennek külön fiókok és ha többen nézzük akkor nem onnan indul ahol abbahagytad...
2021. febr. 1. 12:14
 16/18 anonim válasza:
Szerintem megéri megvenni, kipróbálni!!!Én is kipróbáltam az 1-hónapos próbaidőszakot , nekem bejött.Sok jó film és sorozat van 1-helyen.Mostanában egyre kevesebbet tévézek így már nem használom!!!
2021. febr. 1. 14:36
 17/18 anonim ***** válasza:
76%
Csak a torrent!
2021. febr. 2. 09:51
 18/18 anonim válasza:
100%

Szerintem abszolút megéri előfizetni!

Most felsorolok néhány remek tartalmat! (Tudom h lesz aki le pontoz mert más a véleménye de nyugodtan)

Sorozatok

-Riverdale

-Stranger things

-Lucifer

-Sabrina hátborzongató kalandjai

-Esernyő akadémia

-Anne e-vel a végén

-a társadalom

-telhetetlen

-daredavil

-jessica jones

-fekete tükör

Filmek

-Világtalan

-2 lépés tavolság

-csókfülke 1-2

-Enola Holmes

-Mindig az ördöggel

-lehetetlen

-bébiszitter 1-2

2021. febr. 3. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!