Netflixet megéri megvenni?
2 500 és 4 000 forint között van egy hónapra, plusz van egy 30 napos ingyenes időszak.
Szerintem 1 hónap is elég lehet ( ha nem, akkor 2 500-ért két hónap már biztosan ), hogy kipróbáld.
Nem ismerjük az ízlésedet, nem tudjuk, neked mi a jó tartalom.
Amit tudok: most néztem meg a Végzet: A Winx Saga-t, és nekem csak egy gyenge kettesre jött ki.Gagyi.
A Barbárok viszont jó volt.Ötös alja.
Én imádom a Netflixet, kb 1 éve használom. Ízlések és pofonok egyébként.
Rengeteg sorozatot és filmet végignéztem már rajta(most épp a Blacklist-et nézem).
Szóval ja sztem megéri.
1 hónapig volt Hbo go-m, nem volt rossz, én az Alaszka nyomában-t néztem rajta(mivel olvastam a könyvet).
A mesék a hbo gon nagyon jók tetszettek.
Btw át lehet állítani a nyelvet XDD ha úgy akarnám spanyol netflixet is bebírnék állítani, csak be kell állítani a Netflix oldalán a nyelvet és kész.
Ezt azért tudom, mert eddig angolul volt, aztán rájöttem, hogy át lehet állítani magyarra:D
Nekem tetszik a Netflix, angol tudásom is kicsit jobb lett:D
Szerintem abszolút megéri előfizetni!
Most felsorolok néhány remek tartalmat! (Tudom h lesz aki le pontoz mert más a véleménye de nyugodtan)
Sorozatok
-Riverdale
-Stranger things
-Lucifer
-Sabrina hátborzongató kalandjai
-Esernyő akadémia
-Anne e-vel a végén
-a társadalom
-telhetetlen
-daredavil
-jessica jones
-fekete tükör
Filmek
-Világtalan
-2 lépés tavolság
-csókfülke 1-2
-Enola Holmes
-Mindig az ördöggel
-lehetetlen
-bébiszitter 1-2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!