Youtubeval kapcsolatban tudna segíteni vki? Nagyon megköszönném!
Figyelt kérdés
A testvérem folyton ilyen nem neki való videókat nézeget, ilyen például két Minecraft videós, ez asszem Pgt Dani és Black1200 vagy ki. Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg nem lehet-e valahogyan elrejteni a csatornát előle? Próbáltuk már ahogyan csak tudtuk, de nem találtunk erre megoldást. Van erre valami mód, vagy valami?2021. jan. 31. 09:59
1/7 anonim válasza:
Majd kinovi. Ne akard mar megmondani neki mit nézhet meg mit nem. Ezek csak jatekok. 🤦♀️ Meghozza nem is a brutalis fajtak.
2/7 anonim válasza:
Minecraft-ban építeni kell, nem pedig más Minecraft-os életét végig követni YouTube-on.
Erre kellene rávezetni.
Nincs meg a Minecraft neki, hogy videósokat néz?
3/7 Tevenyereggyarto válasza:
Nem ismerem azt a két videóst de van egy sejtésem ,hogy nem a játékkal van problémája a Kérdezőnek, nem is azzal ,hogy videósokat követ hanem magukkal a videósokkal. Sajnos mint sok népszerű témában úgy Minecrafttal kapcsolatban is sok a “mérgező” ember akik rossz hatással vannak a fiatalabb korosztályra. Ha ez a helyzet akkor remélhetőleg idővel kinövi.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ezzel sincs baj. 12-13 évesen én is néztem a James_mc-t. Szép volt, jó volt, elég volt.
Szerintem a kérdező testvére is kinövi.
20F
5/7 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy a videósokkal van baj, nem pedig a tartalommal.
Ez esetben gyerekbarátra kell állítani a youtube-t. Ha jól tudom ezt sok videós nem lépi meg, mert akkor nem tud reklámot megjeleníteni, ami bevételkiesés.
6/7 anonim válasza:
Megértem a kérdezőt. Pgt Dani meg ezek nem csuoán sima Minecraft videósok. Ők a Minecraftban kitalálnak egy hülyeséget, pl megtaláltam Istent a minecraftban, és felrakják. Ami nagyon káros. Mond el neki. És ajánlom ezt a videót [link]
7/7 anonim válasza:
Te vagy az, aki már több kérdést is kiírt, aki meg akarja mondani a tesójának, hogy xy-t ne nézze? Múltkor Nudlesz, azelőtt is vmi Minecraftos csávó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!