Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom vissza allitani az...

Hogy tudom vissza allitani az instagram fiokomat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Letiltottak vagy nemtudom szuneteltettek az instagram fiokomat teljesen alaptalanul

Ez biztos!

Probalok uj jelszot kerni de azt irja ki hogy ez a felhasznalo nem talalhato

Eloszor amikor beleptem azt irta kerjek ugy jelszot merthogy megprobalt valaki bejelentkezni sikertelenul

Amikor uj jelszot kertem volna akkor kidobott es azt irtak probaljam ujra kesobb

Mostmeg mar nincs fiokom sem

2021. jan. 30. 18:08
 1/8 anonim válasza:
Mi a fiókneved? tuti nem létezik már? valamelyik ismerősöd próbált rád keresni?
2021. jan. 30. 20:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Fix nem letezik vagyis annyit ir ki ha ram lepnek a beszelgetesbol h: instagramozo

Nemtudom eldonteni hogy most szuneteltetve van vagy tiltottak

De ha tiltottak is akkor teljesen ok nelkul

Nincs valami megoldas erre? Minden kepem emlekem ott van szinte

2021. jan. 30. 20:14
 3/8 anonim válasza:
Email-el regisztráltál vagy Facebookkal?
2021. jan. 30. 20:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Emailel
2021. jan. 30. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
felebezz a tiltás ellen az instagram supportnál és ha valóban jogtalan a tiltás akkor vissza kapod ha pedig nem akkor megindokolják miért nem kapod vissza.
2021. jan. 30. 21:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Es azt hogy is kell? Tudnal kuldeni egy linket, mert akarhol kerestem nem talaltam
2021. jan. 30. 23:42
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

"Ha úgy gondolod, hogy a fiókod letiltása tévedésből történt, elképzelhető, hogy kérheted a döntés visszavonását, ha megnyitod az alkalmazást, beírod a felhasználónevedet és a jelszavadat, majd követed a megjelenő útmutatást.

Ha nem látod a letiltásról szóló üzenetet, elképzelhető, hogy bejelentkezési problémád van. Ha a fiókodat akár te, akár a jelszavaddal más törölte, nincs mód a visszaállítására. Létrehozhatsz új fiókot ugyanazzal az e-mail címmel, amelyet korábban használtál, de előfordulhat, hogy ugyanazt a felhasználónevet nem tudod megkapni."

2021. jan. 30. 23:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!!
2021. jan. 31. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!