Hogy tudom vissza allitani az instagram fiokomat?
Sziasztok!
Letiltottak vagy nemtudom szuneteltettek az instagram fiokomat teljesen alaptalanul
Ez biztos!
Probalok uj jelszot kerni de azt irja ki hogy ez a felhasznalo nem talalhato
Eloszor amikor beleptem azt irta kerjek ugy jelszot merthogy megprobalt valaki bejelentkezni sikertelenul
Amikor uj jelszot kertem volna akkor kidobott es azt irtak probaljam ujra kesobb
Mostmeg mar nincs fiokom sem
Fix nem letezik vagyis annyit ir ki ha ram lepnek a beszelgetesbol h: instagramozo
Nemtudom eldonteni hogy most szuneteltetve van vagy tiltottak
De ha tiltottak is akkor teljesen ok nelkul
Nincs valami megoldas erre? Minden kepem emlekem ott van szinte
"Ha úgy gondolod, hogy a fiókod letiltása tévedésből történt, elképzelhető, hogy kérheted a döntés visszavonását, ha megnyitod az alkalmazást, beírod a felhasználónevedet és a jelszavadat, majd követed a megjelenő útmutatást.
Ha nem látod a letiltásról szóló üzenetet, elképzelhető, hogy bejelentkezési problémád van. Ha a fiókodat akár te, akár a jelszavaddal más törölte, nincs mód a visszaállítására. Létrehozhatsz új fiókot ugyanazzal az e-mail címmel, amelyet korábban használtál, de előfordulhat, hogy ugyanazt a felhasználónevet nem tudod megkapni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!