Milyen ingyenes és online oldallal tudnék ilyet szerkeszteni, hogy aztán kép formájában tudjam letölteni?
2021. jan. 29. 14:46
1/8 anonim válasza:
Én az ilyeneket Powerpoint-ban szoktam megszerkeszteni. Biztos lehet szakszerűbben is, de így a legegyszerűbb.
2/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Én is a Diát használom, bár én hálózati topológiai rajzokat meg UML diagramokat szerkesztek, nem folyamatábrákat, de mindegyikre jó (és még ennél többre is).
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2021. jan. 29. 16:36
6/8 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a diagrams.netet. Könnyen kezelhető, megtetszett.
Még az a kérdésem, hogy hova mentsem el, hogy később tudjam folytatni, és azokat is tudjam mozgatni, amiket eddig odatettem? Vagy lehet egyáltalán? Többféle lehetőséget is kidobott, hogy hova lehetne menteni, de még nem nyomtam rá egyikre sem, nehogy eltűnjön, amit eddig csináltam.
Szóval hova lehetne elmenteni, hogy később folytatni tudjam?
2021. jan. 29. 23:53
7/8 anonim válasza:
Az online alkalmazásban a böngészőablakon belül: Fájl --> Mentés másként, majd elmented a neked tetsző helyre .drawio formátumban, amit később megnyithatsz
8/8 A kérdező kommentje:
Valamiért nem engedi elmenteni egyik formátumban sem.
2021. jan. 30. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!