Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore.cécénél ncore.pro jön...

Ncore.cécénél ncore.pro jön be ez most jó vagy nem jó?

Figyelt kérdés

2021. jan. 28. 09:23
1 2
 1/20 anonim válasza:
94%
Megváltozott a címe. Jó
2021. jan. 28. 09:25
 2/20 anonim ***** válasza:
85%
2021. jan. 28. 09:27
 3/20 A kérdező kommentje:
nem merek belépni, egy csomóan azt írják, h inaktív a fiókjuk, közben meg tegnap még töltöttek, vmi gond van
2021. jan. 28. 09:31
 4/20 anonim ***** válasza:
94%

Azért ez már egy kicsit üldözési mánia, nem gondolod?

Nekem ugyanúgy jött be az oldal, mint régen, csak a Chrome nem töltötte ki autómatikusan a bejelentkezésnél a mezőket, mert más a domain.

2021. jan. 28. 09:55
 5/20 A kérdező kommentje:
az üldözési mánia az ok nélküli félelem, ha megnézed te is olvashatod, hogy van baj, nem azt mondom, hogy mindenkinél, de amilyen szerencsés vagyok nálam lehet fennállna
2021. jan. 28. 10:00
 6/20 A kérdező kommentje:

ilyet írtak most

Elvileg leoffoltak mert 8 hete nem voltam online, pedig még tegnap délután töltöttem le......most is töltök fel.......nem értem. Van valamilyen staffos elérhetőség?

2021. jan. 28. 10:04
 7/20 anonim ***** válasza:
77%
Nyugodtan jeletkezz be, nekem jó minden.
2021. jan. 28. 10:12
 8/20 anonim ***** válasza:
72%

Egy korábbi topikban:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__..

már egyszer körbejártuk a témát: #3-as hozzászólásomban belinkeltem az nCore hivatalos Facebook-oldalán található közleményt és (Linuxos gépről, tehát a vírusfertőzés esélye minimális) felkeresve az ncore(pont)cc-t rámutattam, hogy a szerver oldaláról történik mindez (megcsináltam mindezt egy másik Linuxos gépen a curl nevű parancssoros segédprogrammal - tehát még a böngészőátirányítós-kártevőket is kiszűrhetjük - ott is átirányítás történik (a lényeg az 55. és 60. sorban mutatkozik): [link] )

2021. jan. 28. 10:35
 9/20 A kérdező kommentje:
ilyeneket tudsz de a szövegértés nem megy, nincs szó vírusról
2021. jan. 28. 10:48
 10/20 anonim ***** válasza:
60%

Te meg nem tudsz megnézni egy linkelt kérdést...

Előtted már valaki kérdezett az nCore-ról, s ott volt szó róla.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__..

2021. jan. 28. 10:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!