Létezik olyan kérdőives oldal, ahol van is rengeteg kérdőiv?
Szóval az a gond, hogy akárhány ilyen oldalat kaptam eddig, mindig beléptem és egy kérdőiv se volt, amit kitölthettem volna.
Na és akkor a ti tanácsotokra lenne szükségem, aki foglalkozott már ilyennel, van ilyen oldal?
Nem gond, ha 10 centet fizet egy kérdőivre, csak annyi legyen, hogy mind a 10 újjam véres legyen, mire végzek.
Van ilyen, igen - Talk Online, Mobrog, Daedalus
Ezekből eddig nekem csak a Daedalus fizetett, de ahhoz is kell, hogy legyen "pajpal" számlád, mert arra utalnak.
A Mobrog és a Talk Online elég szemét abban a tekintetben, hogy küldenek kérdőívet, félig kitöltöd, oszt visszadobnak azzal, hogy sajnálják, nem te vagy a célcsoport. És persze bsznak jóváírni akármit is.
Értem, köszi, meglesem.
Azt elfelejtettem irni, hogy angolul is jó, sőt, ha jobban fizet akkor inkább az :P
Angolul csak a PaidViewPoint-ot próbáltam, de az kamu lehúzós banda, egy kérdőívet kapsz naponta, és mindegyik csak 0,02 dollárt ér.
Persze, ígérik, ha a "bizalom" csíkod betelik, akkor 2 dollárosakat küldenek, de ez egy nagy kamu, lehúzós csírák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!