Hogyan tudom letörölni az ÖSSZES képet az Google fiókomról?
Figyelt kérdés
Volt egy csomó képem a Google Fotók között és a Drive-ban, de azok nagy részét kitöröltem, csak a nagyon fontosakat hagytam meg. De valamiért valahol (De hol?) tárol még képeket, amikhez csak úgy nem férek hozzá, de ha pl. átállítom a kinézetet Gmail-ben, akkor látok a feltöltött fotók közt mindenféle sz...t. Pl. korábbi profilképeim, Hangouts beszélgetésen küldött screenshotok (olyan beszélgetések is, amilyeneket már rég megszüntettem). Fotók között ezeket nem találom meg? Hol vannak, hol tudom törölni ezeket a felesleges dolgokat?2021. jan. 27. 17:06
2/4 A kérdező kommentje:
Ó, nagyon köszönöm! De hol lehet így az archívumhoz hozzáférni? Nekem sehol sem dobta fel ezt a lehetőséget...
2021. jan. 27. 18:41
3/4 anonim válasza:
Fogalmam sincs, sok-sok évvel ezelőtt találtam meg 2x, aztán könnyebb volt számomra megjegyezni azt, hogy 'picasaweb' vagy 'albumarchívum' és arra rá keresve a keresőben megtalálni
4/4 A kérdező kommentje:
az jó
2021. jan. 28. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!