Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Igazat mondtak a Hundubról ?

Igazat mondtak a Hundubról ?

Figyelt kérdés

Sziasztok előre mondom , hogy nem vagyok annyira jártas az Informatikában de mégis érdekelne valami. Toroczkai László volt a Hundub központjában és csinált egy videót a faszival aki csinálja ezt az egészet és mondott rengeteg dolgot az oldalról meg a hardverekről és az érdekelne, hogy igazat mondott e a faszi , mert sok helyen olvastam, hogy kamuzott csak , hogy rengeteg fejlesztés van benne hanem sablonokkal (vagy mivel) csinálta az oldalát. Belinkelem a videót meg reakció videót is

https://www.youtube.com/watch?v=C02QSdgKq44

https://www.youtube.com/watch?v=s_dAhSOtnTE

2021. jan. 26. 12:08
A kérdező szavazást indított:
Igazat mondott
Kamuzott
17 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A Reakció videóban nem esik szó arról, hogy sablon vagy sem.

Az a 800MB forráskód, viszont nekem bűzlik, az oldalon jártam már és a funkció kevés ehhez mérve nagyon. A Képek esetleg amik az oldalt alkotják pedig nem a forráskód része.

Nagyon hajaz az FB-re megjelenésre az oldal, nem állítom hogy nem használt fel egyéb forrásokat az oldal, viszont elnézegetve a kirenderelt html kódjait:

view-source: [link]

Kliens oldalon valószínűleg eredeti.

2021. jan. 26. 12:42
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Kamuzott, WoWonder alapú az egész cucc: [link]
2021. jan. 26. 13:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Az az erre a WoWonder dologra gondoltam , mondjuk ja ezt is kommentben olvastam nem a videóban volt
2021. jan. 26. 13:11
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
A sablonokat is ki kell választani, az sem egyszerű...
2021. jan. 26. 15:07
 5/11 anonim ***** válasza:
68%

Jaja, biztos volt vele vagy 20 perc megfeszített munka.

2021. jan. 26. 15:12
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Kint volt a forraskodja, onnan ki lehetett deriteni mindent. Amugy ha valaki egyedul csinálja, az sajna nem lesz megbizhato az oldal... Lassu fejlesztes, sok kapu, egyedul keptelen megcsinálni...
2021. jan. 26. 20:42
 7/11 anonim ***** válasza:
66%

Nem akarok demagóg lenni, de én meg lennék lepve, ha egy informatikai rendszer, amihez az államnak köze van, tisztán és jól működne. Jobb esetben csak lenyúlnak egy egyébként megbízható kódbázist, rosszabb esetben pedig a saját érdekeltségi körükbe eső "fejlesztőkkel" készíttetik el, ami annyira lesz hibátlan, mint a BKK jegyfizetési rendszere.

Igazat mondani meg ezekben a körökben nem divat.

2021. jan. 27. 08:29
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

"Amugy ha valaki egyedul csinálja, az sajna nem lesz megbizhato az oldal... Lassu fejlesztes, sok kapu, egyedul keptelen megcsinálni..."

De nem egyedül csinálja, ez egy kereskedelmi termék, egyszer megvásárolta, onnantól folyamatosan kapja hozzá az updateket. Ha a webszerver normális van bekonfigurálva, akkor olyan nagyon lyukas nem lehet a dolog.

2021. jan. 27. 08:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ebből lett elvileg

2021. jan. 27. 16:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, miért nincs társa? Bármelyik programozó szívesen csatlakozna egy iwiw2 fejlesztéshez, három ember már jól halad vele az elején.

A win 10 mobil támogatása 2019 decemberében szűnt meg, de már akkor sem vett senki olyan mobilt.

Az adattárolás biztonsága mezei szintű.

Ha komolyodik a dolog, azonnal tegyenek fel egy videót, mert ha ez így él a köztudatban, nem lesz sikeres.

2021. febr. 1. 09:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!