Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Biztonságos a Rockstar games?

Biztonságos a Rockstar games?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudok angolul és azért kérdezem. Google forditozgatok, de azért nem vagyok benne biztoa, hogy elég az. Épp regisztrálni próbálok. Adatvédelem megy egyéb dolgoktól nem kell parázni ezen az oldalon?
2021. jan. 25. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Elég nagy játékgyártó, pl gta, szóval elég biztonságos.
2021. jan. 25. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell jobban parázni mintha Facebookra vagy Google felhasználónak regisztrálnál. A Rockstar Games az egyik legnagyobb videojáték-gyártó, az összes Grand Theft Auto-t ők csinálták. Szóval igen, biztonságos.
2021. jan. 25. 11:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja értem. Köszi. Most regisztrálok éppen. Azért megvártam míg ír valaki😅
2021. jan. 25. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Meg amúgy is kamu emaillal és névvel regisztrálsz, akkor nem mindegy? Ha nem vásárolsz tőlük semmit, akkor az is elég!

Én pár éve regisztráltam, vírust nem kaptam tőlük, vagy ilyesmi, SŐT supporttal is tudtam levelezni, meg is oldottak problémámat GTA Online-ban.

2021. jan. 25. 12:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Én mondjuk nem kamu emaillel regisztraltam
2021. jan. 25. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!