Ha közzéteszek egy hirdetést Marketplacen, küld bármilyen értesítést a Facebook az ismerőseimnek? Tényleg itt lehet már csak valamit eladni?
Az nem baj, ha valaki a Marketplace-t böngészve ráakad a hirdetésemre.
Azt szeretném elkerülni, hogy ha feladok egy hirdetést, ne menjen értesítés minden ismerősömnek, vagy a követőimnek.
Először adok fel ilyen hirdetést, azt hallottam, hogy máshol sikertelenek az eladások, mert már mindenki a Marketplacen keres vagy elad. Igaz ez?
Valóban sokkal gyorsabban elkelnek az én termékeim is ott (Pedig itt Németországban tized ennyire nem divat a fb) azt viszont nem állítom hogy máshol nem lehet, ez nyilván nem igaz.
Ha telefonon adod fel a hirdetést, felad egy olyan lehetőséget hogy az ismerőseid ne lássák. Ha nem osztod meg csoportokban amikben ők is benne vannak, nem fogja nekik jelezni
"hogy máshol sikertelenek az eladások, mert már mindenki a Marketplacen keres vagy elad. Igaz ez?"
Nem.
Bár a Facebook monopóliumával visszaélve (amiért mind az USA főügyésze, mind a Szövetségi Kereskedelmi Bizottsága pert kezdeményezett ellene) nagyon uralja a hirdetési piacot, de más apróhirdetési platformok - lásd például számítástechnikában a Hardveraprót, aukciós oldalnak az eBayt vagy a Vaterát, autós hirdetéseknél a hasznaltauto.hu-t - azért működnek rendesen.
Akkor lehet telefonon adom fel. :) Notebookot akarok egyébként eladni.
Meg lehet osztani MP hirdetéseket csoportokban? Ez is új nekem, eddig a hirdetéseket külön adtam fel a megfelelő csoportban. Most már értem, miért jelenik meg az autóalkatrészes csoportban olyan könnyen olyan sok váza, kasza, asztalterítő. :D
A Notebookot add fel hardveraprón(is)
Ha olyan, lehet találtam vevőt is :P
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!