Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak szerintem volt jobb...

Csak szerintem volt jobb régen minden?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez most nem az a kérdés kategória (és ha így van, akkor azért elnézést kérek). De utálom, hogy YouTubeon egy csomó reklámot beraknak, hogy válts Prémiumra, és fizess érte. Régen annyira jó volt, mert rámentem egy videóra és lejátszotta. Nem kezdett el hülye hirdetéseket feldobálni. Van olyan hirdetésblokkoló, amivel ez a problémám kiküszöbölhető?
2021. jan. 24. 21:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted ha nincs reklámozás akkor a youtube miből tartaná fent magát? Csak úgy puszira vennék a szervereket, hogy te ingyen szórakozz otthon?

Ki kellene már nőni ezt a "mindent ingyen" dolgot. Te mit teszel másokért ingyen? :D

2021. jan. 24. 21:50
 2/14 anonim ***** válasza:
44%

Nem, sokan vannak, akik a keserűségüket egy megszépített, megideologizált múlt képével próbálják "magyarázni".

Nem vagy ezzel egyedül, kb egymilliárd ember még küzd ezzel a tévképzettel.

De ez ettől még egy tévképzet. Az emberi emlékezet olyan, hogy a szépre szívesebben emlékszik vissza. Aztán amikor mesélik a "régenmindenjobbvót" öregek, hogy mennyire csodálatos fiatalkoruk volt, abba nem gondoltak bele, hogy abban a csodálatos fiatalkorban a testvéreik fele gyermekbénulásban meghalt, 14 évesen már dolgoztak, a tanulási és szórakozási lehetőségek nagyon korlátozottak voltak, a közlekedés pocsék volt, az egészségügyi rendszer szintúgy. De rohadt jó szidni a jelent, és dicsérni a múltat a PC monitora mögül, vagy épp a 250 tévécsatorna között a távirányítóval váltogatva.

Mondjuk te egy speciális esete vagy a "régenmindenjobbvót"-jelenségnek, mert ilyen drámai felütés után az 5 évvel ezelőtti állapotot régmúltnak beállítani... hát... furcsa, na. :D És hogy te ezt a rémesen általános állítást mindössze abból vezetted le, hogy kevesebb volt Youtube-on a reklám... áhh... :D

De megint csak tipikus gondolkodásmód. Azt, hogy régebben kevesebb volt a reklám, észreveszed. Azt, hogy huszadennyi volt a tartalom, azt már nem.

2021. jan. 24. 22:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A youtubet úgy is vehetjük h fizetosse valt. Vagy fizetsz, vagy nem nézed. Azt a reklamtengert nem lehet elviselni. Amúgy a családi csomag 6 emberre havi 700 (12€) forint körül jön ki fejenként, nem pénz érte.
2021. jan. 24. 22:32
 4/14 anonim ***** válasza:
*12 euró a csomag, de 6 ember (te + 5 családtag)
2021. jan. 24. 22:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Youtubeon vannak reklámok?? Én még eggyel sem találkoztam.

Ja hogy uBlockot használok XD

2021. jan. 25. 00:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Régen nem kellett járókeret hogy ki tudjak menni a wcig.. ;)
2021. jan. 25. 00:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

#3 hol lehet 700 ft-ért 12 eurót venni?

Egyetértek #1-el, de.

Firefox + uBlock origin, és nem lesz reklám.

2021. jan. 25. 07:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Talán elő is fizetnék, de akkor mit gondoljak, amikor elkezdek nézni valami tartalmat és ő kezdi nyomatni a saját szponzorált tartalmát, félperces blokkot bevágva valami csövesbánat androidos játékról?
2021. jan. 25. 08:27
 9/14 Morzsi007 ***** válasza:
Én azon csodálkoztam, hogy eddig ingyenes volt, működött. Miből...?
2021. jan. 25. 09:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy elég sokáig veszteséges volt a googlenak. Most már biztos nem az.
2021. jan. 25. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!