Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok újból belépni a...

Hogyan tudok újból belépni a fiókomba?

Figyelt kérdés
A gmail fiókom jelszavát elfelejtettem, illetve azt írja, hogy 30 nappal ezelőtt megváltozott, én biztos, hogy nem változtattam meg 30 napja. Egyébként jelszó megadáskor rákattintottam, hogy bejelentkezéskor automatikusan megadja mindig a jelszót, tehát nem lehet téves. Az elfelejtett jelszóra kattintva, semmi érdemleges segítséget nem tud nyújtani. Azt íjra, hogy elküld egy kódot az email címemre, de, ha nem tudok belépni, hogyan nézzem meg? Elküldött egy másik email címre, amit megadtam, de hiába írtam be azt a kódot is, amit odaküldtek,azt írta sikertelen bejelentkezés. Most ezek után, hogyan tovább?
2021. jan. 23. 23:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Hátha az itt található javaslatok segítenek:

[link]

2021. jan. 24. 08:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezt már próbáltam, nem segített sajnos!
2021. jan. 24. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!