Hogyan tudom megváltoztatni a Gmail-es E-mailcímem felhasználónevét? Bővebben lent!
"Új regisztrálása nélkül szeretném! Bocsi, ha nem volt elég világos!"
Nem lehet. Bocsi, ha a csekélyes agyacskádnak ez nem volt elég világos.
"csakis pozitív, építő jellegű, segítőkész válaszokat várok!!!"
Nem.
Te csak az általad előre megálmodott - mellesleg hamis - válaszokat fogadod el.
Ha rengeteg helyen olvastad, akkor az ott leìrt útmutatók szerint kell megcsinálni.
Ha pedig mindegyik ilyen információforrásnál hiányzik a "hogyan lehet" az azèrt elèg árulkodó, hogy jó esèlyel fals infót mondanak...
Amúgy valóban nem lehet, regisztrálsz egy másik cìmet, ès oda irányìtod a levelezèst, ez az egyetlen megoldás
Hát ez pont az ahol leírják, hogy amit szeretél azt nem lehet... én linkeltem be ezt neked a #10-es válaszomban. (Igaz az angolul volt, de a link végén ha árírod az en-t hu-ra, máris ugyanezt kapod)
De hát te is látod, hogy mit írnak:
"Fontos: Az e-mail-címéhez tartozó név nem az Ön felhasználóneve. Felhasználónevét és e-mail-címét nem módosíthatja."
Egyértelműen és tisztán leírják hivatalos oldalon hivatalos leírásban hogy amit szeretnél azt NEM lehet.
Ez pontosan azt írja le, amit mi is leírtunk neked...
Nem is lenne logikailag kivitelezhető ez, hiszen onnantól az egy másik mailcìm lenne, hiszen pont az a rèsz definiálja az egyedi cìmeket, amit megváltoztatnál.
Kb olyan, mintha 2 utcával arrèbb lèvő lakcìmet szeretne az ember úgy, hogy ugyanott marad lakni ahol eddig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!