Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom megváltoztatni a...

Hogyan tudom megváltoztatni a Gmail-es E-mailcímem felhasználónevét? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Például: asztal@gmail.com az E-mail címem és én ablak@gmail.com-ra szeretném megváltoztatni. Hogyan tudom?

2021. jan. 23. 11:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%

"Új regisztrálása nélkül szeretném! Bocsi, ha nem volt elég világos!"

Nem lehet. Bocsi, ha a csekélyes agyacskádnak ez nem volt elég világos.

2021. jan. 26. 12:39
 12/27 anonim ***** válasza:
88%

"csakis pozitív, építő jellegű, segítőkész válaszokat várok!!!"

Nem.

Te csak az általad előre megálmodott - mellesleg hamis - válaszokat fogadod el.

2021. jan. 26. 12:40
 13/27 Hintalow ***** válasza:
87%

Ha rengeteg helyen olvastad, akkor az ott leìrt útmutatók szerint kell megcsinálni.

Ha pedig mindegyik ilyen információforrásnál hiányzik a "hogyan lehet" az azèrt elèg árulkodó, hogy jó esèlyel fals infót mondanak...

Amúgy valóban nem lehet, regisztrálsz egy másik cìmet, ès oda irányìtod a levelezèst, ez az egyetlen megoldás

2021. jan. 26. 16:13
 14/27 A kérdező kommentje:

[link]

Akkor ez mi?🤔

2021. jan. 26. 18:01
 15/27 anonim ***** válasza:
87%

Hát ez pont az ahol leírják, hogy amit szeretél azt nem lehet... én linkeltem be ezt neked a #10-es válaszomban. (Igaz az angolul volt, de a link végén ha árírod az en-t hu-ra, máris ugyanezt kapod)

De hát te is látod, hogy mit írnak:

"Fontos: Az e-mail-címéhez tartozó név nem az Ön felhasználóneve. Felhasználónevét és e-mail-címét nem módosíthatja."

Egyértelműen és tisztán leírják hivatalos oldalon hivatalos leírásban hogy amit szeretnél azt NEM lehet.

2021. jan. 26. 19:02
 16/27 anonim ***** válasza:
87%

Ez pontosan azt írja le, amit mi is leírtunk neked...

2021. jan. 26. 19:21
 17/27 A kérdező kommentje:
Komolyan?🤔 Nemár!!! Pedig én már kezdtem bízni benne!!!
2021. jan. 26. 20:28
 18/27 Hintalow ***** válasza:
87%

Nem is lenne logikailag kivitelezhető ez, hiszen onnantól az egy másik mailcìm lenne, hiszen pont az a rèsz definiálja az egyedi cìmeket, amit megváltoztatnál.

Kb olyan, mintha 2 utcával arrèbb lèvő lakcìmet szeretne az ember úgy, hogy ugyanott marad lakni ahol eddig.

2021. jan. 26. 21:16
 19/27 A kérdező kommentje:
Érteni értem. Csak akkor is jó lenne.
2021. jan. 26. 21:18
 20/27 anonim ***** válasza:
81%
A linkelt oldalad harmadik sora, te Géniusz: "Fontos: Az e-mail-címéhez tartozó név nem az Ön felhasználóneve. Felhasználónevét és e-mail-címét nem módosíthatja."
2021. jan. 26. 21:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!