Facebookon a "Kedvencek" részlegnél (már nem létező oldalak/személyek) törlését miként lehet kivitelezni?
Sziasztok! - gondolkodtam nyissak-e erre a kérdésre új témát, hiszen már feltették ez a kérdést korábban ám esetemben van egy kis gond;
Ugye nemrégiben frissítették a Facebook felületét stb. (nem mondanám hogy előnyére, sok dolog ami korábban átláthatóbb volt most másként van)
- hozzáteszem tudom miként kell(ene) normális esetben láthatóságilag állítani és törölni onnan a dolgokat stb. de van egy kis bökkenő.
Nekem az lenne a kérdésem hogy mi a teendő, hogyan tudnék törölni a Kedvencek részlegből olyan oldalt/személyt stb. akinek az oldalát már törölték és hiába viszem fölé a kurzort nem ugrik/jelenik meg az a kis információs ablak amellyel rövid infókat ad, megnyitni meg ugye nem tudom mert már nem létezik az oldal. De a kedvenceim között viszont nem tűnik el... a többinél mindegyiknél mindig felugrik a kis ablak ha fölé viszem a kurzort, de esetemben van vagy 3 ilyen amelyet nem tudok kiiktatni.
Nincs esetleg rá valami link/parancs vagy trükk?
Esetleges választ/segítséget előre is köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!