Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy nézzem meg a insta...

Hogy nézzem meg a insta sztoriját anélkül hogy észre venné?

Figyelt kérdés
Az insta kiírja, hogy kik nézték meg a storyt, viszont nem szeretném ha azt hinné, hogy nyomozgatok( még instán nem is követem) mert még csak pár randi volt, viszont nagyon érdekel mit rak ki. Hogy lehet ezt kikerülni, hogy kimutassa az insta h láttam?

2021. jan. 21. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Keress rá: instagram story viewer. Vannak ilyen szolgáltatások ahol bejelentkezett fiók nélkül megnézheted őket. Viszont hol működnek - hol nem, ahogy épp az Instánál változtatják az API kódját.
2021. jan. 21. 13:01
 2/5 A kérdező kommentje:
és ezek akkor sehogy nem jelzik, hogy megnézte valaki a storyt?
2021. jan. 21. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt instagram fiókom sem, és mégis mutatta a publikus sztorikat. Nincs is mi alapján azonosítson ilyenkor téged. Használd inkognitó/privát módból, ha van bejelentkezett fiókod, akkor biztos nem léptet be (nem is kell sehol bejelentkezni alapból).
2021. jan. 21. 13:06
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi akkor megpróbálom :)
2021. jan. 21. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Élőben ismerd meg az lenne a legjobb.
2021. jan. 21. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!