Diginél online megrendeltünk egy csomagot (tv, internet, telefon) kaptunk is egy emailt, hogy 48 órán belül kapunk egy választ az adatok eggyeztetésére, de még nem kaptunk semmit és lejárt a 48 óra. Mi lehet az oka, hogy nem kaptunk még semmit?
Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 10:57
2/4 anonim válasza:
Hozzánk 1 hónap múlva állítottak be a net és tv miatt.... 1 hetet mondtak.
3/4 anonim válasza:
Kevés az ember. Ennek az az oka, hogy így tudják biztosítani a szolgáltatásaikat ennyire kedvező áron. Ráadásul mióta járvány van, még nehezebb mindenki dolga.
Szerintem várd meg a 72 órát, és ha még mindig semmi se történik, hívd fel őket. Amúgy hidd el nekem, te még jól jártál, én 3 hónapig szórakoztam a Trékommal, hogy végre megszüntessék a "szolgáltatásaikat".
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat még türelmes vagyok de ha ma sem lesz semmi holnap telefonálok.
2021. jan. 21. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!