Nekem miértnem engedi meg a YouTube,ha filmet akarok feltölteni?
Figyelt kérdés
Rengeteg teljes film van fent Youtubeon, amiket "átlag" magyar felhasználók töltenek fel.Nekik miért engedi a Youtube? Nekem rögtön jönnek a szerzői jog megsértése üzenetek stb. Oké értem, de ezekszerint a többi "átlagos" Youtube felhasználók fizettek azért hogy a teljes film felkerüljön?Vagy ez hogy működik?2021. jan. 21. 08:59
1/4 anonim válasza:
Azért mert kijátszották a rendszert. Kivágtak jeleneteket, hangokat, vagy csak azokon a filmeken nincsen szerzői jog.
2/4 anonim válasza:
Amiket enged, ott valamilyen módon bele nyúltak a hang vagy képsávba, és ott kokányoltak valamit, hogy a szerzői jog felismerő ne ismerje fel, így átcsusszantak az ellenőrzésen.
3/4 anonim válasza:
Azért nem éri meg szenvedni vele, mert előbb-utóbb ezeket ugyanúgy törölni és tiltani fogják. Trükközhetsz vele és szerkesztgetheted a videókat, és ha az automata szűrési rendszer nem is találja meg, manuális még jelezheti a jogtulaj, hogy az övé a tartalom. 3 figyelmeztetés után törlik a csatornádat, ami 3-nál több jogsértő tartalom esetén olyan gyorsan eljöhet, hogy lehet reggelre felkelsz, és oda minden. A csatornád meg tiltásra került és többet nem férsz hozzá.
4/4 anonim válasza:
Se kivágás, se más változtatás nem segít. Egyszerűen azok a filmek nem tiltólistásak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!