Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan szerezzem vissza a...

Hogyan szerezzem vissza a Gmail fiókom?

Figyelt kérdés

Egy hónappal ezelőtt meg lett változtatva a gmail jelszavam, amit sajna nem tudok mivel a fiókot nem használtam egy jó ideje. Minden lehetséges variációt megnéztem, de semmi. Hiába kérek a google-től fiók visszaállítási kérelmet, nem segítenek, hisz elvileg nem tudom bizonyítani, hogy én vagyok az az ember. Amikor vissza akarod állítani a fiókot akkor kéri a google a legutóbbi jelszavad amire emlékszel. Ezt hiába írod be, úgysem segítenek. Illetve találkoztam egy számkódos megoldással, hogy egy másik fiókra küldenek egy kódot, mikor rámész az elfelejtett jelszóra és hiába írod be azt a kódot (az elfelejtett fiókra), úgysem jó. Ami még az érdekes az az, hogy a biztonsági kérdéseket nem dobja fel a gmail (pl.: kutyád neve, gyerekkori barátod neve) pedig megadtam. Két faktoros (telefonos) autentikáció nincs bekapcsolva sajnos.

Válaszokat köszönöm.

2021. jan. 19. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ettől többet nem nagyon tudsz tenni. Max. írsz a supportnak...
2021. jan. 19. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
nem tudod
2021. jan. 19. 22:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!