Instagram "a fiókod átmenetileg zárolva van" erősítsd még a személy azonosságod 24 órán belül kétszer is kiírta ugyanezt valakivel előfordult már?
Tegnap este nem engedett bejelentkezni. Valami olyat írt ki hogy sérült a fiókod biztonsága. Nem adtam meg sehol a jelszavam, de OK változtatok jelszót. Beengedett újra.
Erre ma már délután megint nem enged belépni azt írja ki hogy adathalászat történt vagy mi és változtassak megint jelszót.
2 sms kódot is kaptam a 2 nap alatt.
Most be tudok lépni.
Előfordult valakivel már ilyen?
Holnap kezdődik majd elölről az egész?!
"" A fiókod átmenetileg zárolva van. Gyanús tevékenységet tapasztaltunk az Instagram fiókodnál, így elővigyázatosságból átmenetileg zároltuk azt. Valószínűleg sérült a fiókod biztonsága, mert egy olyan webhelyen adtad meg a jelszavadat, amelyet direkt az Instagramhoz hasonlóra terveztek, az ilyen támadásokat hívjuk adathalászatnak.
A következő néhány lépésben személyazonosságod megerősítésére kérünk, hogy gondoskodhassunk a fiókod biztonságáról, és ismét be tudja jelentkezni""
Ilyen marhaságokat ír ki.
Ez a második alkalom!!!
Ezt a hivatalos Instagram oldal/alkalmazás, vagy e-mail írja?
Egyébként változtass email+Instagram jelszót, és ahol tudsz, ott használj 2 faktoros hitelesítést.
Valószínűleg a jelszavaddal próbáltak belépni, gyanúsan messzebbről, mint az általuk tudott utolsó aktív lokalizáció.
Nekem sajna volt, hogy egész firefox loginomat törték fel, és mivel átlagember vagyok, weboldal jelszavakat azon mentem el, így mindenhez hozzáfért jóformán. ÉS csak kb 2-3 nap múlva jöttem rá, amikor PayPal fiókomról egy jóadagnyi pénzt fizetett valakinek, addig annyit turkált a több éves személyes elmentett adataimban, amennyit akart.
Egyszerüen azonnal törölte az email-eket, amiket kaptam a bejelentkezésről, stb, így jóformán esélyem sem volt észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!