Szerintetek a Hundub népszerű lesz a magyarok körében?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 17:15
2/10 anonim válasza:
Szerintem vigyázzál a hundubos kérdésekkel, mert úgy járnak mint a demonpes.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
4/10 anonim válasza:
Abból, ahogyan a cenzúra rájuk szállt arra következtetek, hogy valamit nagyon jól csinálnak. Legalább annyira próbálják őket bedarálni, mint a demonicot.
5/10 anonim válasza:
Szerintem igen. Egyre többeknek van elege a cenzúrából.
6/10 anonim válasza:
Ha segítenek a fejlesztő srácnak, mert egyedül hozta létre, akkor lehet benne potenciál.
7/10 anonim válasza:
Mit kellett ezen létrehozni? Ez egy ingyenes social media CMS+egy ingyenes template, fel kell telepíteni aszt be kell konfigurálni, kb. ennyi volt a "létrehozás".
8/10 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy népszerű lesz! Anno jó volt az iwiw, meg a Hotdog is. Bár a név lehetne jobb is, ez olyan "Humbook" :D
10/10 anonim válasza:
Engem az zavar, és több Hundubos kérdéshez beírom, hogy előbb megy a röhögés, gúnyolódás, mémezés a készítőről és az oldalról (ami tényleg gyenge, félkész, ezt elismerem), mint hogy bárki segítene. Hány IT szakember mondta azt, hogy "heti 2 órát segítek, ne kínlódj egyedül". 100e regisztráció van, csak van igény. Felháborító, hogy az egész ország mocskolja minden fórumon. Semmi rosszat nem követtek el, csak félkész minden oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!