Mi a véleményetek a jofogas.hu.ról, érdemes webshopnak regisztrálni? Vannak látogatók?
Pontosan azért, mert tönkre tették a webshopok.
Ha jófogást is ellepik a webshopok, megszűnik a peer-to-peer jellege, akkor az is ugyan erre a szintre fog visszaesni.
Bemásolom egy tegnap írt válaszom releváns részét:
Na hát ez jó kérdés. Én a magam részéről eladóként és vevőként is gyűlölöm a Jófogást.
Eladóként akármennyire méltányos áron teszel fel valamit, minden majom még annak is a felére le akarja alkudni, aztán ha megegyeztek, eltűnik és sosem hallasz többet felőle.
Vevőként meg szintén megegyezel valakivel, aztán a hirdető szó nélkül eltűnik. Aztán egyszer csak napokkal vagy hetekkel később, ha piszkálod, hogy mi van már, odalöki, hogy eladta másnak.
"A vatera szót sem érdemel, 1 hónap alatt 15 megtekintése volt a termékeimnek..."
Ha szar termékeid vannak, amik senkit nem érdekelnek, bárhova felteheted, nem fognak nönni a vásárlók. Nem érdemes pl. ebay-es vagy aliexpresszes pár dolláros vacakokat árulni
A magam részéről, mint magáneladó nekem teljesen jól működik a Vatera/teszvesz. Mindent, amit meghirdetek reális árra és feltételekre lövöm be és nemhogy megtekintik, de maximum 1-2 hónapon belül el is viszik.
"Ezekre érkezett 15 megtekintés vaterán, ami szerintem vicc... "
Nem ez a vicc, ilyen helyekre nem ilyesmiért mennek az emberek. A vicc az, hogy ilyen helyeken próbálkozol velük.
Ez a piactér szabályozottságának a hibája, ami Vaterán megoldott. Ott egyértelmű, hogy eladtál-e valamit vagy sem és egyértelmá, hogy megvettél-e valamit vagy sem és az is egyértelmű, hogy mennyiért. IRL piacon is így van. Ha valakivel megegyeztél, megvan a vevő, az eladó és az ár és megvan az üzlet. Nem húzódik el sem az eladó, sem a vevő, miután megegyeztek és alkudozásnál sem olyan eszetlen pofátlanok vagy felfogják, ha az ár nem alku tárgya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!