Facebookon nem lehet már üzenetet küldeni, csak ha letöltöm a Messenger alkalmazást? Mi ez a hülyeség és hogy lehet visszacsinálni?
Igen, már csak alkalmazással lehet üzenetet küldeni. Ha nem szereted a Messengert, adj esélyt a Messenger Lite-nak, én azt egészen kedveltem.
Ahogy az első is írta, tudsz használni asztali nézetet (eddig nekem az m.facebook.com is csak asztaliban engedett üzenetet küldeni, de azt vették ki most teljesen pár hete). A chat lehet, hogy viselhetően működik asztaliról, viszont az üzenetküldős rész nekem sokszor kitörölte az utolsó karaktereket vagy az utolsó szót az üzenetemből. Meg azt hiszem, akkor se a legjobb, ha valaki közben küld neked üzenetet. Meg ugye sok MB-ot képes elenni, szóval mobilnettel már nem a legjobb. Én 1 hete már nem Facebookozok/Messengerezek, így nem tudok ennél pontosabbat mondani.
Másik opció, hogy ezentúl csak gépről fogsz üzenetezni. :D Cserébe a mostani gépes Messenger - ami programként letölthető -, használhatóbb lett.
[link] (Lite kevesebb erőforrást használ, könnyedebb valamivel, mint a rendes Messenger. Hiányoznak belőle funkciók, de én jobban szeretem ezt használni.)
#2: Eddig lehetett használni, egészen pár héttel ezelőttig, csak beugrott az ablak, hogy válts Messengerre, és odairányítottnaz áruházra. De a mobilos nézet desktop nézetében bent volt az üzenetküldés lehetősége, de most, mint gomb és funkció vették ki teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!