Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez az internetsebesség megfele...

Ez az internetsebesség megfelelő online játékokhoz?

Figyelt kérdés

150 mbit/s sebességű internet elegendő online játékokhoz? Csak egy készülék lenne rajta az egész házban.

Mekkora ping várható ilyen körülmények között, egy viszonylag jó teljesítményű routerrel? ( Ezen a helyen sajnos ez a maximális internet, ami elérhető)

2021. jan. 15. 13:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a mobiltettel megosztot verziót. Ezzel 27-es pinget ír, a vezetékes net beszerelésére még várok, azzal remélhetőleg várható javulás.
2021. jan. 20. 22:00
 12/13 savanyújóska ***** válasza:
Ha lesz vezeték, az valószínűleg megoldja, ha most magas lenne a ping, bár nekem nem a magas ping volt a gondom a wifivel (egy csóri 450Mbites TP-Linkem van, amitől kb. 2m-re van a gép), hanem hogy vannak mikromegakadások, amikor kb. fél mp-re befagy a játék, és egy teamfight közben nagyon nem jó, amúgy a pingem 30-50 környékén volt mindkettővel. (Amúgy szerintem 80-ig játszható, bár nyilván 50 alatt az igazi)
2021. jan. 21. 11:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos mivel én csapatban játszom, ott előírás, hogy legalább 50 ping alatt maradjunk, ezért is küszködöm most ezzel.. Jövőhéten kiderül, reménykedek.
2021. jan. 22. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!