Facebook fiók törlése esetén az abból a fiókból létrehozott oldalak is törlődnek? Mi történik akkor, ha van rajtam kívül az oldalnak másik adminja is?
5# Nem én töröltem a fiókot, illetve jelenleg azt sem tudom, törölték vagy csak felfüggesztették. Még november elején feltörték, és azóta sem tudtam visszaszerezni, mert semmilyen kódot nem kapok meg. Nem egyedi a problémám, mások is jártak így. Pár hete viszont teljesen el is tűnt a fiók, a 8 év alatti összes hozzászólásom a csoportokban (ezt családtag fiókjából láttam), viszont az oldalak még megvannak. Van köztük olyan, amin csak én voltam admin, van olyan, amin más is, és van köztük üzleti fiók. Hát ezért lenne fontos tudnom, hogy amennyiben a fiókot törölték vagy törölni fogják, akkor mi fog ezekből szintén törlődni.
Más forrásból azt hallottam, hogy admin nélküli oldalként megmaradnak a más adminnal nem rendelkezett oldalak is. Ezt olyasvalaki írta, aki elvileg ilyen esetekkel foglalkozik, persze jó pénzért, de nekem nincs arra sajnos anyagi keretem, hogy valakit megbízzak ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!