Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak egy email cím alapján...

Csak egy email cím alapján lehetséges kideríteni, hogy ki csinálta?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valaki az én nevemmel csinált egy hivatalos email címet, az én tudtom nélkül. Egyik barátom, aki ennél a szervezetnél dolgozik hívta fel a figyelmem rá. Sajnos ezen email címről belenyúlnak a meglévő adatlapokba, ezzel mindenkinek fejfájást okozva. Mivel ez egy non-profit szervezet, a rendszergazdának sok dolga van, nem tudott ezzel foglalkozni, és elmondása szerint nem is ért hozzá.

Megpróbáltam rá email küldeni, hátha úgy le tudom követni, vagy esetleg a válasz email alapján az IP címet kideríteni, azonban a fiók nem tud emaileket fogadni (valószínűleg nincs postafiókja, csak adatokhoz, adatbekérő, vizsgálatkérő lapokhoz van hozzáférése).

Így, hogy semmim nincs gyakorlatilag, csak egy email cím, van arra mód, hogy kiderítsem/kideríttessem valahogy az IP címet, vagy akármit, ami közelebb visz a megoldáshoz?

A segítségeteket előre is köszönöm, és kérem, hogy trollok mellőzzenek.

Köszi!:)

2021. jan. 13. 23:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki igyekezett segítőkészen válaszolni! Közben kiderült a helyzet, sikerült utánajárnom. Összesen 2 email címen történik az adatbekérés, illetve űrlapok kitöltése, melyből egyik az én nevemmel van ellátva, tehát kb 24 ember dolgozik róla.
2021. jan. 21. 12:15
 12/12 anonim ***** válasza:
HIHI
2021. jan. 21. 12:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!