Csak egy email cím alapján lehetséges kideríteni, hogy ki csinálta?
Sziasztok!
Valaki az én nevemmel csinált egy hivatalos email címet, az én tudtom nélkül. Egyik barátom, aki ennél a szervezetnél dolgozik hívta fel a figyelmem rá. Sajnos ezen email címről belenyúlnak a meglévő adatlapokba, ezzel mindenkinek fejfájást okozva. Mivel ez egy non-profit szervezet, a rendszergazdának sok dolga van, nem tudott ezzel foglalkozni, és elmondása szerint nem is ért hozzá.
Megpróbáltam rá email küldeni, hátha úgy le tudom követni, vagy esetleg a válasz email alapján az IP címet kideríteni, azonban a fiók nem tud emaileket fogadni (valószínűleg nincs postafiókja, csak adatokhoz, adatbekérő, vizsgálatkérő lapokhoz van hozzáférése).
Így, hogy semmim nincs gyakorlatilag, csak egy email cím, van arra mód, hogy kiderítsem/kideríttessem valahogy az IP címet, vagy akármit, ami közelebb visz a megoldáshoz?
A segítségeteket előre is köszönöm, és kérem, hogy trollok mellőzzenek.
Köszi!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!