Az Adobe Flash Player blokkolás feloldható valahogy?
Egy programomat használok már jó ideje, melynek a megjelenítését az Adobe Flash Player végezte. Ez tegnap óta nem működik, erre keresek most működő megoldást.
A régebbiekben még nincs benne a blokkolás, de olyanokat meg nem találok. Pl.: a 32.0.0.363 már menne, ha minden igaz.
A játékokra kitalált megoldásokat próbáltam, de azok ennek a proginak nem feleltek meg.
Flash kellene! :)
Kedves Bala'zs. Ez egy különálló program, - nem használ böngészőt, csak az Adobe Flash Player-t.
@4-es (és a @2-es). Nagyon szépen köszönöm! Remélhetőleg ebbe még nem építették be a blokkolást. Hamarosan tesztelem, - ideírom majd, hogy ezzel sikerült-e.
Üdv! Hasonló cipőben járok én is. A háttérben probáltam megoldani,de amit letöltöttem a @2 linkről,azt írja vagy sérült,vagy ismeretlen.
Hogyan tovább? Segítsetek hozzáértők!
Szia! Friss WinRAR programmal problémamentesen bontható ki a csomag.
A mappákban levő telepítők a használhatók, - a 20 mb közeliek.
Telepítés előtt a rendszeren levőt (ami blokkolódott), uninsatallálni kell, és alapos rendszertisztítás sem fog utána ártani. Win10-re nekem nem sikerült feltennem a régebbiekből az Internet Explorerhez való "install_flash_player_ax.exe"-t, de Win7-re viszont igen.
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!