Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vegyek-e routert? (részletek...

Trichard2001 kérdése:

Vegyek-e routert? (részletek lent)

Figyelt kérdés

A sztori ott kezdődik, hogy UPC-s vagyok, tehát statikus az ip címem. Viszont nekem gyakran kell IP-t váltanom, mert pár idiótának nincs jobb dolga, mint engem ddosolni.

VPN-t nem akarok használni, mert lassítja a netem, és telefonálni sincs kedvem minden egyes alkalommal, ha kell egy új ip.

Na most, olvastam neten, hogyha megváltoztatom a router mac címét, akkor a szolgáltató ad nekem egy új ip-t. DE ahogy elnézem már router nélkül is van egy fix ipv4 címem a modemen (modem módban természetesen). Na most a router vagy a modem mac címét kell megváltoztatnom, hogy a drága upc új ip-t adjon? Mert ha utóbbi, akkor azt megszívtam, ugyanis a modem mac címét nem lehet megváltoztatni...

2021. jan. 13. 01:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen
2021. jan. 13. 02:03
 2/8 A kérdező kommentje:
ezt kifejtenéd bővebben? a szolgáltató a router vagy a modem mac címét ellenőrzi?
2021. jan. 13. 02:48
 3/8 Morzsi007 ***** válasza:
Mi az a ddosolni?
2021. jan. 13. 07:29
 4/8 Morzsi007 ***** válasza:
Miből gondolod, hogy ddosolnak?
2021. jan. 13. 07:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha van modemed, a szolgáltató felől csak az látszik. Azzal kellene varázsolni...
2021. jan. 13. 08:20
 6/8 A kérdező kommentje:

4-es

Hogy még tudatnak is róla LOL, discordon küldik az üzenetet hogy jön a dos

2021. jan. 13. 12:44
 7/8 A kérdező kommentje:
5-ös Sajnos arra nincs lehetőség. Ez 100% hogy a szolgáltató nem a router mac címét látja?
2021. jan. 13. 12:50
 8/8 anonim ***** válasza:
6.22 ?
2021. jan. 13. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!