Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Újraindítottam a routert,...

Újraindítottam a routert, mégsem változott meg az IP címem, ez miért van?

Figyelt kérdés
Fontos lenne hogy másik IP címem legyen, állítólag ez a legkönnyebb módja mégsem kaptam másik IPt hanem ugyanaz maradt.

2021. jan. 12. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Statikus az IP címed.

Használj VPN-t.

2021. jan. 12. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz.
2021. jan. 12. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem minden szolgáltató ad új IP-t újracsatlakozáskor, Vodafone például évente 1-szer cseréli.
2021. jan. 12. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kell kikapcsolva lennie, amikor lejár a lease time, azaz az előtt 1-2 órával és addig nem szabad visszakapcsolni, míg le nem járt. Ilyenkor nem lesz megújítva az IP cím, elkerül tőled, legközelebb újat kapsz. Ha a lease time környékén be van kapcsolva, akkor megújítja, egy újabb ciklusig a tiéd lesz.
2021. jan. 12. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
Ha mindez kínai, akkor a legegyszerűbb, ha 36-48 órára kikapcsolod. Ennyi idő alatt általában lejár.
2021. jan. 12. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy a #4-es mondja. Minden előfizetőnek adott ideig van kiosztva egy IP cím (lease time), amikor ez lejár, akkor kap új IP-t. Legfeljebb azt lehet megpróbálni, hogy megváltoztatod a routered MAC címét (ha tudod), akkor esetleg kapsz új címet.
2021. jan. 12. 17:55
 7/7 Szirty ***** válasza:
86%

Nem törvényszerű hogy mindig másik IP-t kapsz.

Nekem 10 évig volt ugyanaz az IP címem (dinamikus IP). :)

2021. jan. 12. 17:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!