Másnak is bejött azaz üzenet a Youtubon, hogy igazolni kell a korod fényképpel vagy credit carddal?
..Megkerestem a videót, de csak ennyit ír ki nekem ehhez is:
"Jelentkezz be az életkorod megerősítéséhez .. Ez a videó egyesek számára kifogásolható lehet .. Figyelmeztetés - Korhatáros videó (a közösségi Irányelvek alapján)"
És egy link:
https://www.youtube.com/intl/hu/about/policies/#community-gu..
"Amennyiben a YouTube nem tudja eldönteni, hogy valaki tényleg 18 év fölötti, akkor a cég kérheti, hogy a felhasználó a személyi igazolványával vagy bankkártyával igazolja életkorát, függetlenül a Google-fiókjának adataitól). A többségnek erre állítólag sosem lesz szüksége, és ha mégis, csak egyszer kérnek majd ilyesmit."
Szeptemberben lehetett hallani erről, ilyen "szúrópróba" szerű rendszer, nem mindenkinél, és nem mindenhol jön elő. Egyébként én sem adnám oda, azért az okmányok elég személyes adatnak minősülnek, és nem hagynám meg, hogy a Google még tárolgassa is. Aki meg akar valamit nézni, az úgy is meg tudja valamilyen más videómegosztón.
nem mindenkinek dobja fel egyszerre ugy nez ki :D
én biztos nem adnom meg nekik ezeket a dolgokat inkább nem nézem azokat a videókat azt ennyi bár elég hülyeség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!