Elinditom felmegy 5 megara majd szepen azzal a lendulettel meg sem all 300kb-ig ott oedig lent marad... Rohadt idegesito
2021. jan. 4. 19:50
1/8 anonim válasza:
Függ a feltöltéstől is, hogy ki mennyit tölt fel illetve a neted sebességétől is.
2021. jan. 4. 19:53
2/8 A kérdező kommentje:
160 seedelo van jelenleg. A netem pedig jo..
2021. jan. 4. 19:54
3/8 anonim válasza:
Nem a seederek számához vagy net sebességhez van köze.
Megtelik a cache, és amíg kiírja a lemezre a fájlokat az ideiglenes tárból, addig a sebesség leesik. Lassú az eszközöd és rengeteg kis szeletből áll a torrent, a sok ezer fájl(darab) írási művelete pedig lefoglalja a háttértár kapacitását. Mikor befejezi az írást, akkor felszabadul az ideiglenes tár, a letöltési megindul és addig tart amíg ismét be nem telik a tár és megint a célmappába történő másolás történik.
A torrent cache méretét meg tudod növelni, de ez is csak látszatmegoldás, mert utána a nagyobb cache tartalmának kiírása fog sokkal tovább tartani, mert több adatot kell másolni. Azt fogod látni, hogy 99,9%-on vesztegel a torrent hosszabb ideig, mert a háttérben még nem fejeződött be az ideiglenes tár ürítése.
2021. jan. 4. 20:03
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor mi a megoldas? Vadiuj laptoprol van szo szoval nem hinnem hogy ne lenne orvosolhato. Foleg hogy egy 8 eves laptop ugyanazt a torrentet szedi 1,5 megaval
2021. jan. 4. 20:08
5/8 A kérdező kommentje:
Jaa es nem otthon kezdtel el letolteni ott meg ment siman 3 megaval. De miota itthon vagyok azota csinalja ezt.
2021. jan. 4. 20:12
6/8 A kérdező kommentje:
Kezdte el*
2021. jan. 4. 20:12
7/8 A kérdező kommentje:
Tehat adott egy torrent amit 1 uj laptoppal szedek. A munkahelyi wifin 3 megaval ment. Itthon pedog felugrik 8 megara majd egybol vissza esik 300kb-tra
2021. jan. 4. 20:13
8/8 Czifra_Zoltán válasza:
Nem értem, hogy aki nem ért hozzá az miért ír olyan butaságokat, mint az internet sebességéhez és a seederek számához van köze, akkor inkább ne is írjon semmit, mert ezzel csak félrevezeti a kérdezőt. Velem is ez történt mint a kérdezővel, vettem egy új SSD-t, és így már stabilan tölt, teljes sebességgel. A gépemben semmi sem változott, csak kicseréltem az SSD-t. SSD-re mentett régebben is, csak az SSD az olcsóbb fajtából való volt, szóval nem érdemes spórolni az SSD-n.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!