Hogy találom meg a saját hozzászólásomat a Facebookon?
Figyelt kérdés
Egy videót kommentáltam több helyen, és kaptam értesítést, hogy többen válaszoltak. Amikor az értesítésre rákattintok, kinyílik a videó, elfoglalja az egész képernyőt, és a keskeny oldalsávban nem találom a saját hozzászólásomat meg a válaszokat. Hogy lehetne legalább meggátolni, hogy az egész képernyőt a videó vagy a kép foglalja el?2021. jan. 4. 18:03
1/5 anonim válasza:
Hozzászólásokat megnyitod és valahol közte lesz a tied is.
2/5 anonim válasza:
Profilodra rányomsz, tevékenységnapló majd szűrő és rámész a hozzászólásokra
3/5 A kérdező kommentje:
Kösz, a szűrők között a Hozzászólások segítenek megtalálni, de még ez sem az igazi. Reménykedtem, hogy az "Aktivitások, ahol meg vagy jelölve" segít, mert tulajdonképpen ezt keresem, de ott csak a saját oldalamra beírt hozzászólásokat választja ki, ami teljesen érdektelen, azokat úgyis megtalálom. Hol lehet javasolni, hogy ezt terjesszék ki az egész fb-ra? Sok felesleges szűrő van, de egy se, ami pont arra való, hogy megtaláljam a nekem szóló válaszokat.
2021. jan. 5. 07:30
4/5 anonim válasza:
Szerintem ezek közzül kell valamelyikben lennie: "Bejegyzések és hozzászólások"-nál látod a saját timeline-odra írt dolgokat, a "Hozzászólások" fülnél pedig a máshová írt kommentek vagy vannak még a "Csoportbejegyzések és-hozzászólások". Esetleg még aminél megpróbálhatod az a "Fényképek és videók" szűrő. Ha egyikben sincs, akkor nincs ötletem, de a hozzászólások lehet azért nem jelenik meg mikor értesítésből nyitod meg, mert a videó/kép-nél a kiemelt kommentek vannak csak megjeleneítve, de ezt át tudod állítani, hogy az összeset mutassa, csak ugye ilyenkor ki kell keresned manuálisan a saját kommented
5/5 A kérdező kommentje:
Nem, egyik sem segít. Rengeteg helyen kommenteltem egy videó alatt és csokorban kapom a jelzéseket, hogy 4-5 válasz érkezett, és sehol nem derül ki, hogy melyik bejegyzésemre. Kereshetem a sok száz komment között, ahol sokszor csak másnak a bejegyzését kommenteltem és arra válaszoltak. A Facebooknak hol lehet javaslatokat tenni? Nem hiszem, hogy ez technikailag lehetetlen lenne.
2021. jan. 6. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!