Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet, számítógép nélkül?

Internet, számítógép nélkül?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy gyors kérdés, jelenleg mobilnetem van, februárba jár le az előfizetés, nincs se számítógépem se laptopom, ezek nélkül be tudná kötni valamelyik szolgáltató a netet? Mikrohullámú netről lenne szó, nem kábelesről, mindenképp kell a számítógép? Nekem csak egy WiFis router/modem kellene, amire mindenki fel tud csatlakozni. Köszi a válaszokat!

2021. jan. 3. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Természtesen be tudja kötni, én legalábbis úgy tudom, hogy nem kell a bekötéshez számítógép.
2021. jan. 3. 20:04
 2/6 Szirty ***** válasza:
100%
A szolgáltatásnak nem feltétele a számítógép.
2021. jan. 3. 20:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, ezzel nem voltam képbe.
2021. jan. 3. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
persze, ugyanugy ha van számitogép ha nincs ugyanugy lesz egy rúter a házba amiből ha kellene akkor jöhetne ki utp kábel amivel kábelen menne a net a gépbe, de ha nincs gép akkor csak a wifit fogja szórni
2021. jan. 3. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell számítógép hozzá, van olyan ismerősöm akinek csak a smart tv miatt kötötték be a netet, de ott se igazán használják ki.
2021. jan. 3. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy milyen eszközzel akarsz netezni, a lényeg, hogy legyen legalább egy netezésre alkalmas eszközöd (igazából az sem kell, csak akkor minek az előfizetés). Ez lehet számítógép, tablet, okostelefon, okostévé, játékkonzol, bármi.
2021. jan. 3. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!