Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Amazonon bankkártyával való...

Amazonon bankkártyával való rendelésnél mikor vonják le a pénzt?

Figyelt kérdés

Rendeltem néhány terméket a japán amazonról, megadtam a kártya adatokat, majd érkezett a mail hogy küldenek egy megerősítést, amikor a termékek készenállnak a szállításra.

Azt láttam még hogy 0.01 Ft-ot levontak tőlem (ez gondolom valami verifikáció lehet részükről), viszont a rendelés összegét nem?

Csak akkor vonják le ha biztosan tudják szállítani? Vagy mikor?

2021. jan. 3. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Több napos csúszás is lehet, mire megkapod a levonásról szóló értesítést, ha csak a banki értesítő SMS-ből indulsz ki. Nézd meg a netbanki felületen is, hogy megtörtént a fizetés.
2021. jan. 3. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Amikor összecsomagolják és ténylegesen feladják a részedre.
2021. jan. 3. 16:22
 3/5 A kérdező kommentje:

1. :

Igen, netbankban még nem történt levonás. Csak általában egyből levonják mindenhol, legalábbis mindegyik helyen így volt nálam.

2. :

Értem, akkor várom

2021. jan. 3. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:

majd.

nekem ebayes rendelésnél volt hogy 3 héttel később került levonásra a számláról, közben rég megkaptam amit rendeltem.

2021. jan. 3. 18:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Ez érdekes eBay-nél nekem sosem volt ilyen.

Na mindegy most vonták le, csak azt hittem az ilyet egyből levonják, hogyha nem lenne a számlámon annyi vagy valami gond lenne akkor azt előre tudjam.

2021. jan. 3. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!