Csak internet bekötése a már meglévő mellé olcsón?
Sziasztok!
Családi előfizetésünk van, Digi, de a telek egy másik pontjában is szükség lenne internetre, de oda a meglévő routerből nem tudjuk elkábelezni a dolgot. Vagyis kétlem, hogy működne. Kb 30 méterrel lenne megtoldani a netet kábellel, mert a jelerősítő mellett már egy filmet nem visz el a net.
Szóval szeretnék valamilyen megoldással netet juttatni a telek hátsó felére, csak netet. Lehetséges lenne csak netre előfizetni és a kinti (fő oszlop, ahonnan a szomszédnak, nekünk is bejön a kábeles net, tv, stb) fő oszlopról 40 méterre netet beköttetni?
Vagy valami usb-s megoldás működne? Teljesen tanácstalan vagyok, nőként nem értem ehhez, de a szükség nagy úr.
Szóval lenne valaki, aki ehhez jobban ért, és tudna nekem tanácsot adni?
1000 megabites net van előfizetve, ami erős lenne, de wifiről kb 12 méterrel a routertől 6-7 megabit, ott pedig ahol kéne használni ott 1 körül sincs.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!