Hol a Követés ikon a Facebookon?
Figyelt kérdés
A feleségemmel kölcsönösen szeretnénk egymást követni a Facebookon, különböző böngészőkkel, de hiába követjük a [link] tanácsait, a 4. pontban szereplő ikon egyszerűen nincs. Hogyan tudjuk egymást követni?2020. dec. 31. 08:39
1/4 anonim válasza:
Nem egyszerűbb ismerősnek jelölni egymást?Akkor automatikusan követitek a másikat.
2/4 A kérdező kommentje:
Már régen bejelöltük egymást. Ha a saját oldalamon írok valamit, az néha megjelenik, nem mindig, de ha a másokén, az egyáltalán nem. De valahol a linkelt segítség szerint kellene lenni egy követés gombnak. Azt nem találtam. Ez a fő kérdés, hogy az a gomb hol van.
2021. jan. 2. 09:20
3/4 anonim válasza:
Ha nincs ott a gomb, viszont van egy emberke mellette egy pipával, akkor azért nincs ott mert az ismerősöd, így eleve követed.
4/4 A kérdező kommentje:
Emberke pipával van az üzenetek fölött, mégse ugranak be az új üzenetei, meg az enyém se neki. Viszont észrevettem, hogy néhányan megtalálják az én kommentjeimet és reagálnak is rájuk akárhol, pedig különböző oldalakon szoktam hozzászólni. Nem tudom, hogy csak véletlenül ők is meglátogatják ezeket az oldalakat, vagy valahogy be van kapcsolva egy jobb követés. Jó lenne valami "szorosan követem" gomb, majd javasolom a Facebooknak.
2021. jan. 3. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!