Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltörték a facebookom?...

Feltörték a facebookom? Hogyan tudok segítséget kérni a Facebook-tól?

Figyelt kérdés
Szenteste napján feltörték a profilom és sehogy sem tudtam megmenteni, mert a Facebook nem túl segítőkész ez ügyben. Hiába kértem jelszó emlékeztető kódot, semmi nem történt. Töröltetni szeretném, de fogalmam sincs hogyan, a jelentések nem sokat értek, mert még mindig elérhető a profil. Hogyan tudnék nekik írni, hogyan vehetem fel velük a kapcsolatot?

2020. dec. 29. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Segítségben kell nekik jelezni.
2020. dec. 29. 16:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Sehogy. November 3 óta nem sikerül, nekem akkor törték fel a 8 éves fiókomat. Már minden létező helyre írtunk, ami automata űrlap van és jelenteni lehet, de még egy adatvédelmi jogi képviseletnek is, de semmire sem mentünk.

Most lassan két hónap eltelt, és tegnap már nem látszott a fiókom, most azt sem tudom, letörölték, felfüggesztették, vagy valaki szórakozik vele, mert az oldalaim léteznek, a bizalmi kapcsolataimtól tudok kódot kérni, viszont mindenhonnan letűnt az összes bejegyzésem. Értesítés nuku, hogy mi történt. Minden biztonsági nyavalya be volt állítva eredetileg, de semmit sem értek.

2020. dec. 30. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!