Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Aliexpressről aki rendelt...

Aliexpressről aki rendelt már, mikor kaptátok meg a cuccot?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Nyáron rendeltem valamit, azt kb. 7 hét után érkezett meg. Novemberben is rendeltem, azok sem értek még ide. 2 ismerősöm is rendel néha-néha, ők is azt mondják, hogy kb. 2 hónap.

Ebayről ha ideér 2-3 hét alatt valami, akkor innen miért nem?

nektek mik a tapasztalatok? :)

2020. dec. 27. 10:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Változó, de 1-2 hónap között szokott mozogni. Valószínűleg más útvonalon érkezik az ebayről rendelt mint az aliexpressről rendelt dolog. Nem mindegy, hogy repülőn vagy konténer hajón érkezik európába, illetve most a vírus helyzett miatt is nagyobb volt a fentakadás.
2020. dec. 27. 10:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
1-2 hónap. Nem attól függ, hogy ebay vagy ali, ugyanúgy Kínából jön, attól fögg, hogy az eladó a rendelés után mennyi idő múlva adja fel (az, hogy kapsz a nyomon követéshez egy számot, még nem jelenti azt, hogy feladta), meg azon, hogy mikor kerül fel a hajóra/repülőre, mennyi idő míg átmegy az export és import vámkezelésen, stb. Ezért kiszámíthatatlan, hogy mennyi idő, 2-3 héttől tarthat 2-3 hónapig is.
2020. dec. 27. 10:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát havernak egyszer 2 év után érkezett meg a cucc:)
2020. dec. 27. 10:36
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

2 év? Az szép :))

Érdekes,.hogy ebayról kapok emailt is, aliról nem. Sem a rendelésről, se arról, hogy feladták.

2020. dec. 27. 10:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta rendelek mindkét helyről, szinte mindig megjön 1 hónap alatt. Volt, hogy európából rendeltem, az 2 nap alatt itt volt. De kínából is mindig megjön 1-1,5 hónap alatt, sosem volt még 2
2020. dec. 27. 11:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

én minden nap rendelek valami kis szar

eddig minden idért és változó hogy mikor.

2hét és fél év között bármikor jöhet.

2020. dec. 27. 11:09
 7/13 A kérdező kommentje:

Tegnap is rendeltem. Gondolom, hogy most nagy a forgalom, meg minden. De azért jó lenne, ha január közepéig ideérne, nagyon várom :D

Egyébként (ha nem titok), ti miket szoktatok rendelni? :)

2020. dec. 27. 11:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nézd meg a spam mappában az emaileket, mert az Ali is küld.
2020. dec. 27. 12:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Én mindent, főleg kreatív cuccokat, amiket itthon 10x annyiért kapni, pl. horgoláshoz, kis műanyag tarolókat, fa karikákat, irodai cuccokaz, de rendeltem már telefonhoz komplett képernyőt, karácsonyi égőt függönyre, jégkrém készítő formát, fedélzeti kamerát, sütikiszúrót
2020. dec. 27. 12:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Most nem tudom, hogy a korona miatt van-e, hogy Angliába nem érkeznek meg a csomagok, de én 3 hónapja rendeltem pár dolgot magyarba is és angliába is, de egyik sem érkezett még meg a címre.

Szerintem abszolút nem érdemes onnan rendelni, kicsivel drágábban megveszed ugyanazt helyben is pár napos szállítással..

2020. dec. 28. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!