Az instagram már fél événél több nem küld értesítést?
Mindent megtettem, az appban és a beállításokban is kapcsoltam ki-be, letöröltem és újratöltöttem, ki is jelentkeztem, konkrétan mindent kipróbáltam amit olvastam a neten, úgyse kapok értesítést nagyon régóta.
Ha esetleg számít valamit, apple készülékem van. Esetleg emailt kéne küldjek az instagramnak? Ez az idő közben telefont is cseréltem, a régi telefonról se jöttek be már az értesítések, reméltem, hogy a telefonnal volt gond, de az új telefonon se jöttek be, így szerintem az instagrammal kell legyen valami.
Lehet ezek alap dolgok, de elsőre ez ugrott be:
Instagram profilod -> beállítások -> értesítések. Nincs behúzva a csúszka, hogy összes szüneteltetése? Ha nincs, egyesével bemész minden kategóriába, minden lehetőségnél az van, hogy “Be”?
iPhone beállítások -> értesítések -> instagram -> minden engedélyezve? Szalag, értesítési központ, jelvények, zárolási képernyő?
iPhone beállítások -> lent az alkalmazások közt instagram, minden engedélyezve?
Bocsi ha ezek nagyon egyértelmű dolgok, de nem árt átfutni egyszer rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!