Ha a Facebook privát csoportaomba meghívok valakit, az akkor is látja a bejegyzéseket, ha nem fogadja el a meghívást?
Figyelt kérdés
A napokban csináltam egy zárt Facebook csoportot, ahová meghívtam több ismerősömet is.
Ami viszont feltűnt, hogy olyan ismerőseim is lájkolnak bejegyzéseket a csoportban, akiket meghívtam, de nem írja, hogy tagok lennének. A csoport tuti, hogy privát, többször is ellenőriztem.
Hogyan lehetséges ez? Nem lehet megoldani, hogy a meghívott fél csak akkor lássa a bejegyzéseket, ha csatlakozott is a csoporthoz?
2020. dec. 24. 13:06
1/2 anonim válasza:
Ha meghívsz valakit, 30 napig függőben lesz a meghívás és lát minden posztot a csoportban, attól függetlenül, hogy elfogadja-e a meghívást vagy csak "függőben" marad... Csodás újítás egyébként...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Végülis valahol érthető...gondolom azért, hogy el tudják dönteni, hogy szeretnének-e csatlakozni vagy sem. Csak meglepett. :) Bár az nem ér, hogy 30 napig leskelődhetnek csatlakozás nélkül. :D
2020. dec. 26. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!