Mobilinternethez szerintetek lecseréljem a külső antennámat?
Figyelt kérdés
Jelenleg van egy kültéri irányított MIMO antennám:
Jelenleg ezzel az antennával csúcsidőben 40-60Mb/s le és 20-35MB/s feltöltési sebességem van. van mikor leesik 10-20Mb/S körülire a letöltés.
Csúcsidőn kívűl 60-90Mb/s körül van a letöltés és 30-40Mb/s a feltöltés.
Van egy antenna tipus amit nagyon sokan ajánlottak és parabola megoldással van nagyobb nyereséggel.Mivel olyan helyen lakom, hogy csak mobilnettel lehet internetet elérni így nincs más választásom de szeretném a maximumot kihozni belőle, mivel elég sokat játszom netes játékokkal.A következőt szemeltem ki:
Szerintetek még stabilabb/ gyorsabb lenne az internetem?
2020. dec. 24. 09:59
1/3 anonim válasza:
Lefedettségtől is függ, amúgy igen.
2/3 anonim válasza:
Szeritem nem lenne gyorsabb.
Most hirtelen azon gondolkodom, hogy parabola atenna használatával ( 1db ) hogy lesz MiMo.
3/3 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!