Miért nem küld a freemail üzenetet epic games-es email váltó kódról?
Leírtad a választ. Ha nem szolgáltatáskiesés van, akkor egyszerűen nem képes a Freemail üzeneteket fogadni egyes helyekről. Jobb esetben besorolta valamilyen alkategóriába, vagy a spamek közé.
Te legfeljebb annyit tehetsz, hogy a spamszűrést kikapcsolod, ha lehet, és az epic címeit felveszed kivétel listára, ha lehet. Ha ezek mellett sem tudja a rendszer fogadni az üzeneteket, akkor nem tudsz mit csinálni.
Sajnos freemailnál gyakran előfordul, hogy nem kapja meg a felhasználó a levelet.
Nekem egy ismerősöm a mai napig freemailt használ, de érdemben nem lehet elérni, gmail-ról küldött levél nem ér oda.....
Tudom, hogy nem szerettél volna ilyen jellegű választ kapni, de sajnos ez van, nincs mit szépíteni rajta, a freemail egy trágya ahogy van.
EPIC fiókban nem tudod átállítani az e-mail címet?
ott próbáltam, beállítottam hogy a gmail fiókomra továbbítsa a levelet, ami mostmár meg is érkezik, viszont akkora késéssel, hogy addigra lejár a kód, és érvénytelen lesz.
Gondolom az egyetlen megoldás már csak az, hogy próbálkozok, és hátha egyszer szerencsém lesz, és időben megjön. :\
Gmail-ben van olyan opció, hogy manuális ellenőrzés. Lehet, hogy a Google csak óránként olvassa be az új leveleket, de te a kézivel ezt felülbírálhatod.
Beállítások/összes beállítás megtekintése/fiókok és importálás, és itt a felvett e-mailnél lesz egy "E-mailek ellenőrzése most" link.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!