Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hova menti a számítógépem a...

Hova menti a számítógépem a webcamerás képeket?

Figyelt kérdés
Msnen csináltam pár napja képeket, webcamerával. Arra lennék kíváncsi, hogy meg lehet e találni valahol ezeket a képeket, hogy feltegyem őket más oldalakra. És ha megvannak valahol elmentve, akkor hol találhatnám meg őket?
2010. aug. 12. 21:15
 1/4 bp1985 ***** válasza:
Keresd alapértelmezetten a képek mappába, ha ott nincs, akkor a webcam csinált magának egy mappát a documents and settingsbe. Abba lesz benne, ha ott sincs, akkor a beállításokba keresd meg, hogy hova menti.
2010. aug. 12. 21:16
 2/4 A kérdező kommentje:
mindenhol megnéztem, ahol mondtad, köszönöm, de nem találtam sajnos meg. még egyszer köszönöm.:)
2010. aug. 12. 21:23
 3/4 bp1985 ***** válasza:
Nincs mit. Webcam beállításait is nézted? Nekem pl documentsbe van, h mycam. És ott vannak a képek. De lehet neked máshol lesz.
2010. aug. 12. 22:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbáltad beütni a keresődbe pl., h jpg?

Ahol kidobja.

Jobb egér-mappa megnyitása.

2010. aug. 13. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!